• Salica Geiger

Μήνυμα από τον Κόσμο των Αλάτων

Updated: Nov 23, 2018Ανθρωπότητα ξύπνα!

Ήρθε η ώρα που η ψυχή σου θυμάται την καταγωγή Φωτός της!

Και είναι η ώρα άνθρωπε, που ακούς τη φωνή της ψυχής σου χωρίς αντιστάσεις.

Αφήνοντας πίσω το παλιό και ξεφορτώνοντας «παλιά ρούχα». Προχωράς και γίνεσαι ένα με αυτό που είσαι. Την ενότητα με την ψυχή σου.

Γνωρίζεται την φράση που είπε ο Ιησούς: « Είστε το αλάτι της Γης, είστε το Φως του κόσμου». Όλο το μήνυμα αυτή της φράσης, πρέπει να το καταλάβετε μέχρι το βάθος του, τι πραγματικά σημαίνει να είστε το Αλάτι της Γης!

Αυτός είναι ο τίτλος για το 2017: Ανθρωπότητα ξύπνα και γίνε ξανά το Αλάτι τη Γής!

Από μια σκοπιά είναι πολύ εύκολο αλλά από την άλλη πρέπει να βάλεις όλα το θέματα της ζωής σου, πως νομίζετε ότι θα έπρεπε να είναι, όλες τις επιθυμίες και τις λαχτάρες σας που δεν είναι σε αρμονία με τον αληθινό σας εαυτό, αλλά που απλά αντανακλούν τον εαυτό σας σαν άνθρωπο πάνω στη Γη. Αυτό το ον, το ανθρώπινο ον, χαρακτηρίζεται από εκνευρισμούς, μπερδεύεται το μυαλό του και καθοδηγείτε από το εγώ του. Το εγώ είναι χρήσιμο γιατί σας βοηθάει πολύ να επιβιώσετε, αλλά αν πάρει τη δύναμη, τότε σας διαχωρίζει από την πηγή.

Αυτό που καλείστε τώρα αγαπητοί άνθρωποι, είναι να φέρετε τον εαυτό σας στη σιωπή – θα είναι καλό αν το κάνετε αυτό κάθε μέρα – ενώστε τον εαυτό σας με την πηγή. Κάποιοι από εσάς ίσως πείτε, πώς να το κάνω, να το ξέρω αυτό. Αλλά να είστε σίγουροι, ότι αν δώσετε χρόνο στον εαυτό σας θα συνειδητοποιήσετε, ότι υπάρχουν βαθύτερα επίπεδα για να εξερευνήσετε. Θα αναγνωρίσετε ότι αυτό που καταφέρατε μέχρι τώρα είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι για αυτό που σας περιμένει.  Το φως της ψυχής σας είναι απίστευτα όμορφο, και πολύ μεγαλύτερο από οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε.  Τώρα είναι η σωστή στιγμή, να ενώσετε αυτό το υπέροχο ον φωτός με την φυσική σας ύπαρξη.

Ακούμε τις σκέψεις και τις ερωτήσεις σας «πώς να το κάνω αυτό, στη δουλειά μου, στην οικογένεια, τι πραγματικά μπορεί να αλλάξει εκεί» αλλά θα δείτε, ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές αν απλά αφεθείτε στον εαυτό σας.  Αν μεταμορφωθείτε στο αγνό και θρεπτικό αλάτι, που εμπνέει τους άλλους, που δίνει καθοδήγηση και προσανατολισμό. Αν είστε το φως σας όλο και πιο πολύ, θα γίνεται ένας στερεός βράχος πάνω στον οποίο οι άλλοι μπορούν να ξεκουράζονται και να βρίσκουν δύναμη, όχι για να σας βαρύνουν, αλλά για να βρίσκουν οι εξουθενωμένες ψυχές ανακούφιση και ενθάρρυνση να συνεχίσουν το μονοπάτι προς τον εαυτό τους.

Το 2017 έχει πολύ δύναμη, σας προσφέρει ένα εντελώς καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας ή το απόλυτο χάος, εσείς επιλέγετε, νέο ξεκίνημα ή χάος; Έτσι είναι όπως πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια πού δυνατή πολικότητα, και μπορείτε να επιλέξετε φόβο, που δεν είναι τόσο βοηθητικός, ή να επιλέξετε την δύναμη, την ενδυνάμωση σας, να είστε Εσείς. Εξαρτάται από την επιλογή σου. Αν συνδεθείτε με τον Κόσμο των Αλάτων θα λάβετε σπουδαία υποστήριξη καθώς το Αλάτι είναι πολύ δυνατό και ατράνταχτο. Το Αλάτι μπορεί να σας δώσει καθοδήγηση κάθε στιγμή και να σας δείξει το μονοπάτι σας αν το έχετε χάσει.

Το 2017 πρέπει να κάνεις την επιλογή σου, Τι επιλέγεις, τον φόβο,  η ΕΣΕΝΑ;

Ο Κόσμος των Αλάτων σε κοιτάει με τρυφερότητα αλλά και με μια ανυπομονησία, και λένε,  «αρκετά, έλα πάρε την απόφασή σου, είχες αρκετά που έζησες στον φόβο. Τώρα επέλεξε τον εαυτό σου και προχώρα στη ζωή σου. Προχώρα στο μονοπάτι σου ότι και αν σημαίνει αυτό για σένα. Στο τέλος των ημερών σου, δεν θα μετράνε οι μέρες που έζησες στο φόβο, αλλά οι ώρες της ζωής σου που έζησες τον εαυτό σου στο έπακρο! 

Αν είχες περισσότερες μέρες που ο φόβος κυριάρχησε τη ζωής σου, θα σκεφτείς στο τέλος της ζωής σου: Μα γιατί; Μα γιατί να μην έχω το κουράγιο να κάνω αυτό που ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω; »

Τι έχεις να χάσεις; Μόνο τον εαυτό σου, αν δώσεις περισσότερο χώρο στο φόβο σου παρά στη δύναμή σου.

2017 έχει πολλά δώρα για αυτούς που λένε ναι.  Τότε η ένωση στο όν φωτός και το ανθρώπινο ον είναι πολύ εύκολη.

Ναι, κάνε την επιλογή σου!

Μήνυμα από το Αλάτι της Γης 31.12.2016

Θέλεις καθοδήγηση από τον κόσμο των Αλάτων για το 2017 από την ψυχή σου; https://www.facebook.com/events/1833525463556048/


6 views