• Salica Geiger

Οι Ιερές Νύχτες 31 Δεκεμβρίου 2106

Updated: Nov 23, 2018


31 Δεκεμβρίου


Η τελευταία μέρα του Χρόνου! Σήμερα είναι πολύ σημαντικό να τελειώσεις τον χρόνο με καλή διάθεση και ευγνωμοσύνη για το χρόνο που πέρασε και με θετικότητα για το χρόνο που πέρασε. Είναι ευκολότερο να μπείτε «με άδεια χέρια» στην πύλη που οδηγεί στο νέο έτος. Αν είστε γεμάτοι με πράγματα σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης σας, δε θα μπορέσετε να λάβετε τα δώρα που σας περιμένουν.

Αποφασίστε να αφήσετε πίσω σας όλα αυτά που δεν σας εξυπηρετούν πια. Αυτό μπορεί να είναι υλικά πράγματα, συναισθήματα, άνθρωποι, συμπεριφορές κ.α.

Είναι 2 τελετές για σήμερα που μπορείτε να τις κάνετε μόνοι σας ή με φίλους και την οικογένειά σας.

1. Φρέσκια ενέργεια για τους χώρους σας. Χρειάζεστε ένα μπολ νερό και να βάλετε μέσα φυσικό αλάτι (ένα κουταλάκι). Κλείσε τα μάτια σου για μια στιγμή και εστίασε στο κέντρο του στήθους σου, στο τσάκρα της καρδιάς. Συνδέσου από εκεί με την ενέργεια του κόσμου των Αλάτων και ζήτησε υποστήριξη για να καθαρίσει το χώρο σου και εσένα.  Τώρα έρχονται βοηθοί από τον κόσμο των Αλάτων και ενεργοποιούν τον νερό. Επίσης σε βάζουν σε ένα λουτρό από αλάτι που δημιουργούν αυτοί, έτσι θα νιώσετε ανακούφιση και ανανέωση.  Ευχαριστηθείτε τις ευλογίες.

Όταν νιώσετε ότι είναι αρκετό ετοιμαστείτε για να καθαρίσετε το δωμάτιο. Πάρε το νερό με το ενεργοποιημένο νερό αλατιού και κινήσου δεξιόστροφα στο δωμάτιο ξεκινώντας από την ανατολή. Βάζεις τα ακροδάχτυλα σου μέσα στο νερό και το πετάς στον αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις και ξεκινώντας όπως είπαμε από την ανατολή. Κινήσου με αυτό τον τρόπο σε όλα τα δωμάτια.

Μπορείς ενώ δια σκορπάς το νερό να λες: ευλογώ το σπίτι μου.

2. Την δεύτερη τελετή μπορείτε να την κάνετε το απόγευμα πριν τα μεσάνυχτα. Εάν έχεις τη δυνατότητα, κάνε την τελετή στην φύση. Εάν δεν είναι δυνατόν, τότε κάνε την τελετή μέσα σε ένα πήλινο σκεύος. Οι τελετές φωτιάς πάντα μεταμορφώνουν τις σκιές σε φως και αμέσως μετά θα νιώθετε ελεύθεροι. Πριν ανάψετε φωτιά ζητήστε υποστήριξη από τους Κύριους της Φωτιάς, ώστε να είναι μια ευλογημένη εμπειρία φωτιάς για εσάς. Διασκεδάστε το!

Η προσευχή σας για σήμερα: Λέω αντίο σε αυτό το έτος με ευγνωμοσύνη, και ανοίγω τον εαυτό μου για τις ευλογίες που με περιμένουν για τον επόμενο χρόνο. Ζητώ πνευματική καθοδήγηση για να ακολουθήσω το μονοπάτι της καρδιάς μου. ΟΜ

Να έχετε ένα υπέροχο καινούριο έτος!!!


Οι μέρες και οι νύχτες από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, πάντα έχουν μια ιδιαίτερη ενέργεια – και γι’ αυτό καλούνται επίσης, «ιερές νύχτες». Μας δίνουν την δυνατότητα να ηρεμήσουμε και να πάρουμε το χρόνο μας έξω από το καθημερινό μας πρόγραμμα. Μας καλούν να ρίξουμε μια ματιά μέσα μας αλλά και στο έτος που πέρασε – τι πετύχαμε και πού είχαμε να αντιμετωπίσουμε στεναχώρια και απώλεια. Ακόμα και αν έχετε να πάτε στη δουλειά κάθε μέρα, αδράξτε την ευκαιρία και φυλάξτε μια ώρα για αν είστε στη σιωπή με τον εαυτό σας κάθε μέρα. Μπορείτε να γράψετε εντυπώσεις από το περασμένο χρόνο, αλλά μπορείτε να κάνετε ακόμα και τελετές για να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη και την συγχώρεση σας.

Αυτές οι μέρες  ενδείκνυνται ακόμα  περισσότερο για να επικοινωνήσετε με τον «άλλο κόσμο», δηλαδή τον κόσμο που δεν είναι ορατός σε εμάς με τα φυσικά μας μάτια. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μέσα από την καρδιά μας – με πνευματικούς βοηθούς, αγγέλους, τα όντα της φύσης όπως ξωτικά, ντέβας, νεράιδες, και τα όντα του σκοταδιού – που επίσης έχουν σημαντικές πληροφορίες για εμάς.

Μέχρι τις 6.1, θα σας προσφέρουμε καθημερινές εμπνεύσεις όπου μπορείτε να τις παρακολουθείτε, ώστε να κλείσετε το 2016 με ειρήνη, και να ξεκινήσετε το 2017 με χαρά και αφοσίωση στο θαύμα της ζωής! Διασκεδάστε με τη διαδρομή!11 views