• Salica Geiger

Οι Ιερές Νύχτες - 5 Ιανουαρίου

Updated: Nov 23, 2018


5. Ιανουαρίου


Σήμερα θα ρίξετε μια ματιά  σε κάποιες ενέργειες που μπορεί να δημιουργήσατε οι ίδιοι…μπορεί συνειδητά, μπορεί όχι… και δεν ξέρετε πώς να τις ξεφορτωθείτε και πάλι. Μοιάζει με το ποίημα του Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε, ο Μαθητευόμενος Μάγος. «Πνεύματα που κάλεσα και τώρα αγνοούν τις εντολές μου.

Αυτές τις μέρες έχετε τεράστιες  ευκαιρίες να δείτε πίσω από τα πέπλα και να δείτε την αλήθεια. Ακόμα την αληθινή πηγή σε κάποια πράγματα στη ζωή σας που δεν σας αρέσουν. Οπότε πάρτε την ευκαιρία να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας, ναι;

Η άσκησή σας σήμερα: Διαλογιστείτε να δείτε την αλήθεια για τους καθημερινούς ενεργειακούς εχθρούς σας. Και τι να κάνετε για αυτούς. Καθίστε αναπαυτικά, κλείστε τα μάτια.  Στο πλευρό σας είναι τώρα ένα Άγγελος από τον Κόσμο των Αλάτων με μαύρο-χρυσό Φως. Το μαύρο Φως δεν είναι σκοτάδι, αλλά Φως που διαπερνά το σκοτάδι και τις σκιές. Μυήστε στο διαλογισμό με 5 αναπνοές. Εισπνέεται μαύρο-χρυσό Φως και εκπνέετε την ανειλικρίνεια με τον εαυτό σας.

Είστε γεμάτοι τώρα με αυτό το χρυσό-μαύρο φως Αλατιού. Κοιτάξτε μέσα σας και βουτήξτε μέσα στα εσωτερικά σας σκοτάδια. Μέσα στο μαύρο-χρυσό φως Αλατιού, μπορείτε να δείτε τώρα ενέργειες που σας βαρύνουν στην καθημερινή ζωή και έχουν δημιουργηθεί από εσάς. Αυτές οι ενέργειες μπορεί να είναι συνήθειες, όρια, τρόποι που αντιδράς και επικοινωνείς,  τρόποι που σκέφτεσαι, άνθρωποι που είναι κοντά σου, επιθυμίες και όνειρα.

Ο μαύρος-χρυσός Άγγελος Αλατιού σας υποστηρίζει με το Φως του και εκεί που δυσκολεύεστε. Μέσα από τον χρυσό-μαύρο Φως Αλατιού μπορείτε να δείτε τι δημιουργήθηκε από το εγώ σας για να ζείτε σε ένα μικρό κόσμο σαν θύματα. Τώρα έχετε την ευκαιρία να το αφήσετε. Βλέπετε τις απαντήσεις αμέσως στο χρυσό-μαύρο Φως. Για παράδειγμα, ποιες συνήθειες καταστρέφουν την δύναμή σου; Ποια όνειρα δεν ταιριάζουν πια με την ψυχή σου; Όλα διαλύονται στο Φως και έτσι έχετε καινούριο χώρο για νέα όνειρα τα οποία θα συνειδητοποιήσετε. Όταν είναι αρκετά σταματήστε, γυρίστε με την αναπνοή σας στην επιφάνεια της συνείδησής σας και ανοίξτε τα μάτια. Ευχαριστείστε τον Άγγελο του Αλατιού. Καλωσορίστε περισσότερη ελευθερία! Αυτή την άσκηση μπορείτε να την επαναλάβετε και τις επόμενες μέρες. Να είσαι ελεύθερος-η, να είσαι εσύ!

Η προσευχή σας σήμερα: Αγαπημένε Άγγελε του Αλατιού, άφησέ με να αποκαλύψω τις σκιές μου και την φυλακή που δημιούργησα από το εγώ μου. Δώσε μου το κουράγιο να είμαι ο εαυτός μου.

Θέλεις καθοδήγηση για το 2017 από τον  κόσμο των Αλάτων; https://www.facebook.com/events/1833525463556048/

Οι μέρες και οι νύχτες από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, πάντα έχουν μια ιδιαίτερη ενέργεια – και γι’ αυτό καλούνται επίσης, «ιερές νύχτες». Μας δίνουν την δυνατότητα να ηρεμήσουμε και να πάρουμε το χρόνο μας έξω από το καθημερινό μας πρόγραμμα. Μας καλούν να ρίξουμε μια ματιά μέσα μας αλλά και στο έτος που πέρασε – τι πετύχαμε και πού είχαμε να αντιμετωπίσουμε στεναχώρια και απώλεια. Ακόμα και αν έχετε να πάτε στη δουλειά κάθε μέρα, αδράξτε την ευκαιρία και φυλάξτε μια ώρα για αν είστε στη σιωπή με τον εαυτό σας κάθε μέρα. Μπορείτε να γράψετε εντυπώσεις από το περασμένο χρόνο, αλλά μπορείτε να κάνετε ακόμα και τελετές για να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη και την συγχώρεση σας.

Αυτές οι μέρες  ενδείκνυνται ακόμα  περισσότερο για να επικοινωνήσετε με τον «άλλο κόσμο», δηλαδή τον κόσμο που δεν είναι ορατός σε εμάς με τα φυσικά μας μάτια. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μέσα από την καρδιά μας – με πνευματικούς βοηθούς, αγγέλους, τα όντα της φύσης όπως ξωτικά, ντέβας, νεράιδες, και τα όντα του σκοταδιού – που επίσης έχουν σημαντικές πληροφορίες για εμάς.

Μέχρι τις 6.1, θα σας προσφέρουμε καθημερινές εμπνεύσεις όπου μπορείτε να τις παρακολουθείτε, ώστε να κλείσετε το 2016 με ειρήνη, και να ξεκινήσετε το 2017 με χαρά και αφοσίωση στο θαύμα της ζωής! Διασκεδάστε με τη διαδρομή!

8 views